in

BMW M6-bestuurder zet Ambulance stil op de snelweg

De droplul in deze BMW M6 neemt de verkeersregels wel heel erg letterlijk. Op de snelweg tussen Zelenograd en vliegveld Sheremetyevo, voor wie het interesseert, ziet de bestuurder van deze M6 dat een ambulance lange tijd op de linkerbaan rijdt terwijl er genoeg ruimte is om naar rechts te gaan.

Dat laat de M6-bestuurder niet zomaar gebeuren en dus manoeuvreert hij zijn snelle sportauto voor de ambulance en geeft hem een paar keer een remtest totdat de ambulance stil staat, op de linkerbaan van de snelweg. De bestuurder stapt uit en geeft het ambulancepersoneel een reprimande en zegt dat ze geen recht hebben om op de linkerbaan te blijven rijden als ze niemand inhalen.

Na dit korte gesprek wordt nog even de bekende middelvinger getoond alvorens de BMW met een dikke burnout ervandoor gaat. Dat zal ze leren!

Video: BMW M6-bestuurder zet Ambulance stil

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

2 Reacties

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Fox Body Mustang Matt Farah

Matt Farah’s Fox Body Mustang

Mercedes A45 AMG Review

Chris Harris test nieuwe 380 pk sterke Mercedes-AMG A45