in

BMW M8 vs Nissan GT-R vs Ferrari GTC4 Lusso

CarWow heeft weer een dragrace georganiseerd met drie totaal verschillende auto’s, met als enige overeenkomst dat ze alle drie vierwielaandrijving hebben. De BMW M8 Competition waar Mat in zit neemt het namelijk op tegen een getunede Nissan GT-R en een Ferrari GTC4 Lusso.

De M8 Competition heeft een dubbel geblazen 4,4-liter V8-motor met 625 pk en 750 Nm koppel. De Ferrari die ernaast staat heeft een atmosferische 6,3-liter V12 met 690 pk en 697 Nm. De Nissan GT-R is het oudste model in deze test, maar dankzij een tune levert de 3,8-liter twin turbo V6-motor nu 630 pk en 780 Newtonmeter aan koppel.

Natuurlijk is het prijsverschil tussen de drie auto’s gigantisch, maar dat is niet belangrijk in deze video. Het draait om de prestaties in een rechte lijn en die worden getest door middel van een 1/4 mijl race en een rollende race vanaf 80 km/h.

Kun je niet genoeg krijgen van dit soort dragraces, bekijk dan eens onze dragrace-pagina met meer dan 500 video’s.

Video: BMW M8 vs Nissan GT-R vs Ferrari GTC4 Lusso

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Eco Toilet verliest Dixi op de A9

Oplegger verliest Dixi op de A9

Audi S2 R Quattro

650 pk Audi S2 R Quattro at Verzegnis Hillclimb