in

BMW S1000RR verslaat Bugatti Veyron Vitesse

Holy Crap, we wisten dat de BMW S1000RR snel was maar dat hij een Bugatti Veyron Vitesse voor zou blijven hadden we niet verwacht. Deze race werd georganiseerd door GTBoard, een Zweeds YouTube-kanaal dat jaarlijks diverse dragraces organiseert op een verlaten vliegveld. Eerder zagen we van hen al de Koenigsegg Agera R vs Bugatti Veyron Vitesse race en daarin moest de Franse superster het ook al afleggen tegen zijn Zweedse concurrent.

Er moet wel een kleine kanttekening bij deze video’s worden geplaatst, het zijn namelijk allemaal dragraces met een rollende start. De kracht van de vierwielaangedreven Veyron ligt natuurlijk bij een stilstaande start, niettemin doet dit niets af aan de prestaties van de anderen.

De BMW S1000RR heeft 193 pk bij 13.000 toeren en een gewicht van 183 kilogram. De S1000RR is geavanceerd en heeft onder andere ABS, drie instellingen voor de motor (Rain, Sport, Race) en tractioncontrol. Te koop voor een kleine 17.000 euro.

Video: BMW S1000RR verslaat Veyron Vitesse

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

2 Reacties

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Street Legal Boba Motoring Golf MK2 heeft 1150 pk

Street Legal Boba Motoring Golf MK2 heeft 1150 pk

Deze Opel Kadett C wil iedereen wel in zijn garage

Deze Opel Kadett C wil iedereen wel in zijn garage