in

BMW verliest remdelen en voorband op de Nordschleife

Sinds donderdag 30 april is de Nürburgring Nordschleife weer geopend voor ‘contactloze Touristenfahrten’. Bestuurders moesten online een ticket kopen zodat ze ter plaatse alleen nog maar de code hoefden te scannen bij de toegangspoorten. Daarnaast mochten er niet meer dan twee personen in één auto zitten en waren alle parkeerplaatsen in de regio afgesloten.

Met de opening van de Nordschleife trokken ook de spotters weer de bossen in rondom het circuit in de Eifel. Het delen van crashvideo’s is nog altijd verboden, tenzij je zelf achter het stuur zat tijdens de crash, maar verder mogen spotters gewoon opnames maken.

Deze BMW 3-serie Coupe werd gefilmd bij het verlaten van de kleines karussell. De linker voorband zat niet echt lekker vast en de bestuurder probeerde langzaam rijdend het einde van het circuit te halen, waarschijnlijk om kosten van de sleepservice te besparen.

Dat lukte niet en recht voor de camera van deze spotter verloor de BMW zijn voorband en enkele remdelen.

Video: BMW verliest remdelen en voorband

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

1.364 pk Nissan Skyline R34 GT-R op de rollenbank

1.364 pk Nissan Skyline R34 GT-R op de rollenbank

F1 Battle - Alonso vs Schumacher Imola 2005

F1 Battle – Alonso vs Schumacher Imola 2005