in

Brabus G63 6×6 Navigeert door Londen

Dat de Mercedes-Benz G63 6×6 AMG geen kleine jongen is moge duidelijk zijn, hij fungeert daarom ook prima als rijdend reclamebord. Onmogelijk om over het hoofd te zien!

De Bob Forstner dealership dacht precies hetzelfde en plaatste een gigantisch reclamebord in de laadbak van een Brabus G63 6×6. Vervolgens reed men door de drukke en nauwe straten van Londen waar de ‘rich and famous’ zich aan het vermaken was. Gegarandeerd dat iedereen omkijkt om te zien of die enorme Brabus wel door die nauwe straat past. Ironisch genoeg verplaatst de cameraman zich op een fiets.

De Brabus B63S-700 kost een kleine €579.000 en voor dat geld krijg je een getunede versie van de G63 AMG motor, de 5,5-liter twin-turbo V8 levert dan 700 pk en 960 Nm koppel. Daarnaast krijg je nog de nodige uiterlijke verfraaiingen en een kleine opfrisbeurt voor het interieur.

Video: Brabus G63 6×6 Navigeert door Londen

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Rondje Spa-Francorchamps in de Mazda 767B

Rondje Spa-Francorchamps in de Mazda 767B

Ford Galaxy From Hell

Ford Galaxy From Hell