in

Brabus Rocket 900 gearriveerd in de UK

Bodhi Sattwa, beter bekend als zencardriver op Instagram, nam afgelopen weekend zijn Brabus Rocket 900 in ontvangst. Daar zijn er slechts 10 van gemaakt en maar 2 met het stuur aan de rechterkant. Behoorlijk zeldzaam dus en stevig aan de prijs, ruim een half miljoen pond kostte dit exemplaar!

De 4,0-liter V8 met dubbele turbocompressor produceert 900 pk en het koppel is begrensd op 1.050 Nm. Brabus claimt dat de Rocket 900 slechts 2,8 seconden nodig heeft om van nul naar honderd kilometer per uur te accelereren. Binnen 9,7 seconden staat 200 km/h op de teller en 300 km/h wordt in 23,9 seconden bereikt.

Naast de dikke bumpers, uitgeklopte wielkasten en bijpassende achtervleugel, is dit exemplaar uitgerust met de nodige carbon fiber versieringen. Daarbij valt vooral de rood gekleurde motor afdekplaat op.

Video: Brabus Rocket 900 gearriveerd in de UK

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Rory Reid test de Lamborghini Huracan STO

Rory Reid test de Lamborghini Huracan STO

Singer 911 DLS gespot tijdens testwerk op de 'Ring

Singer 911 DLS gespot tijdens testwerk op de ‘Ring