in

Brill Steel’s Nissan S14 Silvia is zo ontzettend extreem!

Als je deze creatie ziet snap je wel waarom time attack en drifting zo gaaf is, er zijn haast geen reglementen en daardoor zijn al die auto’s zo ontzettend extreem! In deze video zien we een Nissan S14, gebouwd door Enrico Sartori en zijn crew van Brill Steel Motorsport.

Het kleine Italiaanse bedrijf bouwt uitsluitend auto’s met Amerikaanse V8-motoren voor Drifting of Time Attack. Aan deze auto heeft men jaren gewerkt, het resultaat is een Nissan S14 Silvia chassis met een LS3 V8-motor, een carbon fiber S15 Silvia widebody en een aangepaste achtervleugel van een Lamborghini Super Trofeo.

De LS3 V8-motor leverde oorspronkelijk 480 pk maar is opgevoerd tot 720 pk, schakel je het NOS-systeem in dan wordt dat zelfs 945 pk. Alles is extreem aan deze auto, de twee centrale uitlaten, de gigantische diffuser, de 295 Yokohama banden, alles! Hopelijk zien we deze machine snel in actie op het circuit, voor nu blijft het bij wat burnouts.

Video: Brill Steel’s Nissan S14 Silvia is extreem!

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Best Drivers Car 2014 - Subaru WRX STI Hot Lap

Best Driver’s Car 2014 – Subaru WRX STI Hot Lap

World's Greatest Supercar Drag Race 2014

World’s Greatest Supercar Drag Race 2014