in

Bugatti testte twee Chirons op de Nürburgring

Eerder deze week werden er twee Bugatti Chirons op de Nürburgring gespot. Veel van de ‘normale’ Chirons zijn al aan de klanten geleverd, evenals een paar Sport-uitvoeringen. Waarom testte Bugatti dan met deze exemplaren tijdens de Industry Pool?

Qua uiterlijk lijken de Bugatti’s standaard, dus als er nieuwe onderdelen op deze Chirons zitten dan zitten ze onderhuids. We zien wel een rolkooi en het personeel droeg beschermende kleding, wat niet verplicht is maar natuurlijk wel een stuk veiliger.

Dit is overigens niet de eerste keer dat we een Chiron op de Nürburgring Nordschleife zien testen tijdens de Industry Pool. Twee jaar geleden zagen we de 1.500 pk sterke hypercar ook al op het Duitse circuit en sindsdien zijn we niets wijzer geworden over wat Bugatti aan het testen is. Waarschijnlijk zullen we daar ook nooit achter komen, dus koesteren we maar het geluid van die quad-turbo W16-motor bulderend door de Eifel.

Video: Bugatti test twee Chirons op de Nürburgring

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

BMW X7 grill op een BMW E30

Zo ziet een BMW X7 grill eruit op een BMW E30

Hennessey Escalade neemt het op tegen Ferrari 488 GTB

Hennessey Escalade neemt het op tegen Ferrari 488 GTB