in

Bugatti Veyron en Lamborghini Aventador spelen in de sneeuw

Eigenaren die honderdduizenden of miljoenen uitgeven aan krachtige supercars/hypercars laten hun auto’s meestal warm weggestopt staan in de winter. Maar deze Bugatti Veyron-eigenaar zocht de sneeuw juist op om zich te vermaken.

De Bugatti-eigenaar is echter niet alleen, hij werd vergezeld door een Lamborghini Aventador. Beide hebben vierwielaandrijving, waardoor de kans kleiner is dat ze vast komen te staan in de sneeuw. Zoals deze Pagani Huayra overkwam.

Zowel de Lamborghini als de Bugatti liggen natuurlijk dicht op het asfalt, waardoor het net sneeuwploegen zijn. De sneeuw verstopt de inlaten en voorbumpers van beide hypercars en hoopt zich ook op in de wielen. Dat doet natuurlijk niets af aan de pret, of je nou een hypercar hebt of een oude BMW, spelen in de sneeuw op een lege parkeerplaats blijft leuk. Zolang je niets raakt.

Video: Bugatti Veyron en Lamborghini Aventador spelen in de sneeuw

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Laffite-G-Tec-X-Road

720 pk Laffite G-Tec X-Road is een off-road supercar

Auto komt tussendoor vliegen

Auto komt op hoge snelheid tussendoor vliegen