in

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse ramt een paar hooibalen

Het evenement waar we gisteren nog over berichtten, Supercar Owners Circle 2020, is voor één hypercar in ieder geval niet schadevrij verlopen. De one-off Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse L’Or Blanc kwam op het vliegveld in Gstaad in aanraking met wat hooibalen.

Terwijl de Bugatti over de finish vliegt, zien we de bestuurder in onderstaande video’s op de rem trappen. De luchtrem van de Franse hypercar wordt geactiveerd en de Michelin-banden piepen terwijl ze proberen de Veyron tot stilstand te brengen. Op een bepaald moment komt er een klein pufje rook uit de achterkant en enkele ogenblikken later ramt de Veyron een aantal hooibalen.

Of de bestuurder gewoon veel te laat remde, of dat er een technisch mankement was weten we niet. Een nieuwe voorbumper is gezien de impact waarschijnlijk wel nodig en dat zal met deze unieke kleurstelling niet goedkoop zijn.

Video: Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse ramt hooibalen

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Supercar Squad ® (@thesupercarsquad) op

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Deze GoPro zit in het inlaatspruitstuk van een Toyota Supra

Deze GoPro zit in het inlaatspruitstuk van een Toyota Supra

Toyota Supra Mk3 – Lovely 1JZ Sounds!