in

Burnouts voor de hele familie met deze Minivan

Tuner Bisimoto kennen we van deze krankzinnige Porsche 911 turbo. Op de SEMA show presenteerde Bisimoto echter geen sportauto of supercar met 1000 pk, maar een Honda Minivan.

De 1029 pk sterke Bisimoto 2014 Honda Odyssey is een van de wildste auto’s ooit gebouwd door de excentrieke tuner. Het doel van dit project was bewijzen dat iedere auto leuk kan zijn, zelfs als hij is gemaakt om gezinnen te vervoeren in alle comfort. De Odyssee is uitgerust met een verstelbare vering van Air Ride Equipment, waardoor de Minivan met een druk op de knop plat op het asfalt kan liggen maar ook verkeersdrempels kan nemen.

Binnenin vind je de ruimte die gewent bent van een Minivan, lederen stoelen bieden plek aan 6-7 personen terwijl een rolkooi zorgt voor extra stijfheid. Maar uiteindelijk draait het om de motor, dat is een J35 V6 die door Bisimoto is opgevoerd naar 1026 pk. Voor dagelijks gebruik kun je echter ook kiezen voor een setup met 600 pk, dat is alsnog meer dan voldoende voor een burnout met de voorwielen.

Video – Burnouts voor de hele familie

)

Burnouts voor de hele familie met deze Minivan

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *