in

Buy My Volvo

De Zweedse man achter deze video heeft extra veel moeite gedaan om zijn oude 1993 Volvo 245GT stationwagon te verkopen. In plaats van wat simpele foto’s te schieten heeft hij een interessante commercial van zijn Volvo gemaakt.

Je vraagt je misschien af, heb ik dit niet eerder gezien? Dat klopt, deze man maakte eveneens een commercial om van zijn Nissan Maxima af te komen. Dat lukte, sterker nog Nissan kocht de auto omdat ze de commercial zo goed vonden en doneerde ook nog eens 1000 dollar aan een goed doel.

Of dat de 28-jarige Christoffer Castor ook gaat lukken is nog maar de vraag, maar het is zeker dat je auto vaker bekeken wordt met zo’n video dan met een standaard advertentie. De Volvo 245GT heeft vijf eerdere eigenaars gehad, complete onderhoudsgeschiedenis door Volvo t/m 2009 en APK gekeurd tot 30 november. Daarnaast zit er een nieuwe batterij en radiateur in en komt de Volvo met zomer-en winterbanden.

Christoffer wil er minsten 7500 Zweedse kronen voor hebben, ongeveer 950 euro.

Video: Buy My Volvo

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Formule E - De Toekomst van Autosport

Formule E – De Toekomst van Autosport

Close Call met file op de Nordschleife

Close Call met file op de Nordschleife