in

Camaro-bestuurder rijdt tegen paal omhoog

De komst van dashcams voorziet ons van een heel assortiment aan hilarische en bizarre situaties die anders onopgemerkt zouden blijven. Dit is zo’n situatie, waarbij een Camaro-bestuurder volgens de uploader “instant karma” krijgt.

In de video zien we hoe de bestuurder van de auto met dashcam rechtsaf wil slaan maar enigszins verrast wordt door een hard rijdende Chevrolet Camaro. Wat er dan gebeurt is enigszins onduidelijk maar de Camaro-bestuurder besluit te vertragen en de andere bestuurder drie keer een remtest te geven. De Camaro versnelt vervolgens weer waarna hij direct stevig op de rem moet voor een overstekende pickup.

De muscle car moet uiteindelijk voor een verkeerslicht wachten totdat het groen wordt. Wanneer dit gebeurt versnelt de Camaro-bestuurder maar hij verliest de controle in de bocht en knalt tegen een telefoonpaal. Ongetwijfeld tot groot vermaak van de auto achter hem die alles heeft vastgelegd.

Video: Camaro-bestuurder rijdt tegen paal omhoog

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Audi R8 V10 Plus vs Audi RS6 vs Audi S8

Audi R8 V10 Plus vs Audi RS6 Performance vs Audi S8 Plus

Porsche 991 GT2 RS

2018 Porsche 911 GT2 RS krijgt minstens 650 pk