in

Carjacking en achtervolging in LA

Kun je je voorstellen dat er op Nederland 1 een achtervolging live wordt uitgezonden? Nee, wij ook niet, maar in de Verenigde Staten is het de normaalste zaak van de wereld.

Afgelopen maandag deed Fox News live verslag van een achtervolging in Los Angeles waarbij een gewapende crimineel op de vlucht was voor de politie. De man had een auto gestolen maar crashte deze tijdens de achtervolging, waarna hij een andere bestuurder onder schot hield en zijn auto stal om wederom op de vlucht te slaan. Niet veel later verliet hij ook deze auto en probeerde hij opnieuw twee voertuigen te stelen. Dit mislukte waarna hij werd neergeschoten en gearresteerd door de politie.

Als er eenmaal een helikopter boven je hoofd hangt lijkt ontsnappen mij onmogelijk, maar daar denken de meeste criminelen anders over waardoor wij weer vermakelijke televisie hebben.

Video: Carjacking en achtervolging in LA

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Petrolicious - 1953 Cadillac Ghia

Petrolicious – 1953 Cadillac Ghia

Lamborghini-achtige dragster doet 7.2 sec op de kwart mijl

Lamborghini-achtige dragster doet 7.2 sec op de kwart mijl