in

Casil Motors gaat Ferrari 328’s een makeover geven

Restmodding van klassieke Porsches is helemaal hot tegenwoordig, met bedrijven als Singer, Gunther Werks, Kaege Retro en natuurlijk RWB. Casil Motors stapt eveneens in de markt van restomodding, maar dan voor de 328 GTS en 328 GTB van Ferrari.

Casil Motors toonde haar eerste exemplaar, de BB3X8 FDP, vorig jaar op de SEMA Show in Las Vegas en zijn meer details naar buiten gebracht. De productie zal worden beperkt tot slechts 30 exemplaren, waarbij klanten zelf kunnen bepalen wat ze willen veranderen aan hun Ferrari 328.

In het geval van de BB38X8 FDP, heeft Casil Motors de Italiaanse sportwagen een op maat gemaakte widebody kit gegeven van kevlar en koolstofvezel. Daarnaast is de Ferrari uitgerust met luchtvering, een grijze livery en Rotiform-velgen.

Er is ook veel aandacht besteed aan het opvoeren van 3,2-liter atmosferische V8-motor in de 328. Het bedrijf heeft een set Individual Throttle Bodies ontworpen voor de V8 en tezamen met een aantal andere modificaties produceert de achtcilinder nu 400 pk, evenveel als de iconische Ferrari 288 GTO.

Naast het exterieur en de motorische upgrades kunnen klanten ook het interieur naar wensen aanpassen, eigenlijk is alles mogelijk. Hoeveel Casil Motors in rekening brengt voor hun aanpassingen is nog niet bekend.

Video: Casil Motors Ferrari 328

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Hennessey’s HPE800 kit geeft de Ferrari F12 Berlinetta 800 pk

Hennessey’s HPE800 kit geeft de Ferrari F12 Berlinetta 800 pk

Peugeot 508 GT

Op de Rollenbank – Peugeot 508 GT Puretech 225