in

Chauffeur heeft niet in de gaten dat vrachtwagen in brand staat

Hier zien we een vrachtwagen in de voormalige Sovjet Unie op weg naar zijn bestemming. De lading staat in brand maar de chauffeur rijdt vrolijk verder, evenals de bestuurder met dashcam die geen aanstalten maakt om de vrachtwagenchauffeur te waarschuwen.

Uiteindelijk zien we de chauffeur uitstappen en dan realiseert hij zich de ernst van de situatie. In plaats van de vrachtwagen af te laten branden besluit de chauffeur de lading in de berm te dumpen. Of het vuur daarna gedoofd is of ontaard is in een bermbrand staat helaas niet op video.

Video: Vrachtwagen staat in brand

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter
  1. Weer een typisch voorbeeld van waarom er tegenwoordig zoveel ongelukken gebeuren. NIEMAND kijkt meer in zijn achteruitkijkspiegel om de zoveel tijd of als er bochten zijn ZOALS T hoort als je afremt. In dit geval had die brand veel eerder ontdekt kunnen worden.

Reageer op deze video

Big Muscle - 1967 Ford Mustang

Big Muscle – 1967 Ford Mustang

IndyCar 2013 - Pocono Highlights

IndyCar 2013 – Pocono Highlights