in

Chris Brown’s Liberty Walk Aventador SV

De Lamborghini Aventador SV is in een oplage van slechts 600 stuks geproduceerd en zanger Chris Brown bezit al een aantal jaar een rood exemplaar. Naar alle waarschijnlijkheid was hij erop uitgekeken en dus schakelde hij RDBLA in om zijn Lamborghini onder handen te nemen.

RDBLA installeerde eerst een limited edition widebody-kit van Liberty Walk. De kit bestaat uit gepopnagelde overfenders voor en achter, een aangepaste voorbumper met splitter, nieuwe side skirts en een aangepaste motorkap. Daarnaast is de Italiaanse exoot uitgerust met een nieuwe diffuser van koolstofvezel en een achtervleugel.

Nadat de Liberty Walk bodykit was geïnstalleerd is de Aventador SV voorzien van een wrap. De wrap is vooraan paars en loopt langzaam over in lichtblauw. De Forgiato-velgen zijn in een bijpassende kleur gewrapt en schuren bijna tegen de wielkasten aan dankzij de ophanging van Novitec .

RDBLA presenteert in onderstaande video Chris Brown’s Liberty Walk Aventador SV. Wat vinden jullie van het eindresultaat?

Video: Chris Brown’s Liberty Walk Aventador SV

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Chevrolet Corvette C8

Chevrolet Corvette C8 doet kwart mijl in 11.1 sec

VW Transporter vs Ford Transit vs Toyota Proace vs Mercedes Vito

VW Transporter vs Ford Transit vs Toyota Proace vs Mercedes Vito