in

Chris Brown’s Liberty Walk Aventador SV

De Lamborghini Aventador SV is in een oplage van slechts 600 stuks geproduceerd en zanger Chris Brown bezit al een aantal jaar een rood exemplaar. Naar alle waarschijnlijkheid was hij erop uitgekeken en dus schakelde hij RDBLA in om zijn Lamborghini onder handen te nemen.

RDBLA installeerde eerst een limited edition widebody-kit van Liberty Walk. De kit bestaat uit gepopnagelde overfenders voor en achter, een aangepaste voorbumper met splitter, nieuwe side skirts en een aangepaste motorkap. Daarnaast is de Italiaanse exoot uitgerust met een nieuwe diffuser van koolstofvezel en een achtervleugel.

Nadat de Liberty Walk bodykit was geïnstalleerd is de Aventador SV voorzien van een wrap. De wrap is vooraan paars en loopt langzaam over in lichtblauw. De Forgiato-velgen zijn in een bijpassende kleur gewrapt en schuren bijna tegen de wielkasten aan dankzij de ophanging van Novitec .

RDBLA presenteert in onderstaande video Chris Brown’s Liberty Walk Aventador SV. Wat vinden jullie van het eindresultaat?

Video: Chris Brown’s Liberty Walk Aventador SV

Chris Brown’s Liberty Walk Aventador SV

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *