in

Chris Harris racete een Ferrari 250 LM tijdens Goodwood Revival

Twee Ferrari 250 LM video’s in één week! Na de prachtige video van Petrolicious laat Chris Harris ons nu zien hoe het was om met zo’n klassieke Ferrari te racen tijdens de Goodwood Revival.

Op uitnodiging van Gary Pearson mocht Harris deelnemen aan de TT race en natuurlijk werd deze ervaring vastgelegd in een korte reportage. De 250 LM, die blijkbaar niet helemaal origineel is, was met zijn 320 pk niet opgewassen tegen het brute vermogen van de AC Cobras en Jaguar E-Types, maar dankzij een geweldige balans hoopte het duo in de top 10 te kunnen finishen. Of dat is gelukt zie je in onderstaande reportage.

Chris was trouwens betrokken bij die veelbesproken 250 GTO crash, en had in de race ook nog een “full code brown moment” met een Cobra. Gelukkig kon de Ferrari zonder schade de race uitrijden, wel zo prettig als je in iemands miljoenen kostende auto mag rijden.

Video: Ferrari 250 LM tijdens Goodwood Revival

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

liberty-walk-honda-nsx

Liberty Walk Honda NSX met Fi Exhaust

Verschil-vetten-en-Hamilton-in-Japan

Sky Sports analyseert het verschil tussen Hamilton & Vettel in Japan