in

Chroom blauwe Ferrari F40 LM

Van de chroom blauwe supercar collectie lieten we jullie al eerder de Mercedes-Benz CLK GTR en de Maserati MC12 corsa zien, destijds meldde we al dat de eigenaar ook een Ferrari F40 LM en een Mercedes-Benz 722 SLR in Chroomblauwe wrap had. Vandaag laten we jullie een korte video zien van de Ferrari F40 LM in Parijs.

Helaas is er minder actie te zien dan in de vorige video’s, de Ferrari wordt naar een trailer toe gereden en daar ingeladen voor vertrek. Als je goed kijkt zie je dat de auto een suspension kit heeft voor drempels en dit soort trailers, wel zo handig.

De F40 LM heeft een 3 liter V8 met twee turbo’s achterin liggen, goed voor ongeveer 750 pk. Het gewicht is slechts 1080 kg. Zonder alle technische snufjes van hedendaagse auto’s accelereert deze Ferrari in 3.1 seconden naar 100 km/h en stopt pas bij 370 kilometer per uur. Geweldige prestaties voor een auto uit 1989!

Video: Chroomblauwe Ferrari F40 LM

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Chevrolet Corvette ZR1 vs Chevrolet Corvette Z06

Chevrolet Corvette ZR1 vs Chevrolet Corvette Z06

Ferrari en Shell vieren 500 Grand Prix samen

Ferrari en Shell vieren 500 Grand Prix’ samen