in

Close call voor Porsche-bestuurder bij Fuchsröhre

Fuchsröhre is een van die bochten op de Nürburgring Nordschleife waar de YouTube-spotters graag staan filmen, omdat ze weten dat het hier nogal eens fout gaat. Rallye Oberehe maakte al eens een crash compilatie van deze bocht en ook gisteren stond hij op de juiste plek.

De Porsche-bestuurder in onderstaande video gaat wijd in de laatste linkerbocht van Fuchsröhre en ramt vervolgens bijna een Renault Mégane van de baan. De eigenaar van deze Mégane RS reageerde op de video dat hij licht geschampt werd door de Porsche en dat er een paar kleine krasjes op de bumper zaten. Daar maakte hij zich niet zo druk om, hij was logischerwijs vooral blij met zijn “Glückstag“.

Wil je weten wat Fuchsröhre één van de meest opwindende en intimiderende stukjes van de Nordschleife maakt? Lees dan de beschrijving van deze sectie eens op Circuits of the Past.

Video: Close call voor Porsche

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Skyline-R32-Neon

Nissan Skyline R32 heeft LED aangesloten op blow off valve

Tieners maken ruzie in Brits Formule 4

Tieners maken ruzie na crash in Brits Formule 4 Kampioenschap