in

Copart Dubai staat weer vol gecrashte supercars

Misschien is ‘weer’ niet de juiste benaming en kunnen we beter zeggen ‘nog steeds’. Want ook in 2019, toen we voor het laatste een video zagen van Copart Dubai, stond de opslagplaats vol met gecrashte supercars.

Alle auto’s bij Copart zijn betrokken geweest bij een ongeluk of hebben een andere vorm van schade. Namens de verzekering moeten deze auto’s worden geveild en dat betekent dat in sommige gevallen je voor relatief weinig geld een supercar kunt kopen.

De grote vraag is natuurlijk wel, wat ga je ermee doen? Sommige auto’s hebben dusdanig veel schade dat ze niet te repareren zijn, maar er zijn ook auto’s waar nog wél iets van te maken is. Zo heeft Junior Strous bijvoorbeeld van een gecrashte Ferrari 458 Italia zijn 458 GT2 gemaakt.

Zou jij het aandurven om aan zo’n project te beginnen en een auto via Copart te kopen? Laat het ons weten in de reacties!

Video: Copart Dubai staat weer vol gecrashte supercars

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Ferrari Testarossa gaat dwars in de sneeuw

Ferrari Testarossa gaat dwars in de sneeuw

Vrachtwagen drukt snelbuzz van de weg op A27

Vrachtwagen drukt snelbuzz van de weg op A27