in

Coureur heeft momentje met Cayman GT4 Clubsport in Schwedenkreuz

De lijst met slachtoffers in Schwedenkreuz is groot, maar deze coureur ontspringt de dans. Nog even en deze bijzonder lastige bocht verdient zijn eigen categorie.

In deze video rijden we mee aan boord van een Porsche Cayman GT4 Clubsport, bestuurd door Moritz Kranz. De Cayman tikt 258 km/h aan net voordat hij de snelle linkerbocht ingaat, Kranz remt af en stuurt in om vervolgens bij de apex van Schwedenkreuz weer op het gas te gaan. De teller staat dan op 227 km/h als ineens de kont van de mid-engined raceauto er besluit vandoor te gaan.

Moritz Kranz slaagt er vakkundig in om de neus snel weer in de juiste richting te krijgen maar beland wel op het gras waardoor de Cayman GT4 Clubsport alsnog gaat glijden en achterstevoren in de grindbak bij Aremberg eindigt. Moritz kan zijn weg zonder schade weer vervolgen, maar wel met hartslag 200!

Video: Cayman GT4 Clubsport in Schwedenkreuz

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Ongelooflijke save van vrachtwagenchauffeur

Deze vrachtwagenchauffeur maakt echt een ongelooflijke save!

Jabel Jais Hillclimb

Ferrari 488 Spider en McLaren 650S beklimmen de Jebel Jais