in

Crash Porsche 964 RSR tijdens Hellendoorn Rally 2013

Tijdens de rallysprint op het Bedrijvenpark in Almelo bleef het gas van de Porsche 964 RSR van rallycoureur Harry Kleinjan hangen. Hierdoor miste hij de bocht, knalde vol in de vangrails en kwam uiteindelijk met een spectaculaire duik in het water van het kanaal terechtkwam. Beide coureurs raakten hierbij niet gewond. “Ik heb slechts een blauw oog en Bart is alleen maar verkouden,” aldus Kleinjan.

Nadat beide mannen door marshals uit hun auto waren geholpen en weer op het droge stonden, is hun Porsche 964 RSR uit het water getakeld en naar Hoge Hexel overgebracht. Daar is Kleinjan gisteravond direct begonnen de schade aan de auto te herstellen. “Het valt nog mee,” laat Kleinjan weten. Hij is er van overtuigd volgend jaar opnieuw aan de start van de Hellendoorn Rally te staan.

Hoewel Harry Kleinjan niet echt onder de indruk is van zijn crash zijn wij dat wel, hoe zit dat met jullie? Check de video hieronder.
Via: RTV-oost

Video: Crash Porsche 964 RSR

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

WTCC 2013 - Tom Coronel wint wederom in Japan

WTCC 2013 – Tom Coronel wint wederom in Japan

's Werelds Snelste Drift - 217 km/h

’s Werelds Snelste Drift – 217 km/h