in

Alle crashes uit de 12 uur van Bathurst 2017

In mijn optiek hoort de 12 uur van Bathurst thuis in rijtje met de 24 uur van Le Mans, de 24 uur van Nürburgring en de 24 uur van Spa-Francorchamps. Het is een ontzettend gaaf circuit waar de coureurs op de toppen van hun kunnen moeten presteren omdat er nauwelijks uitloopstroken zijn bovenop Mount Panorama.

Dit jaar deden er 52 GT3-bolides mee aan de race en de kijker hoefde zich geen moment te vervelen. De 12 uur van Bathurst was van start tot finish een incidentvolle race, inclusief een crash in het laatste half uur van één van de potentiële winnaars.

Helaas hebben we dit jaar geen fatsoenlijke samenvatting van de race kunnen vinden, maar er is wel een video met alle crashes uit de 12 uur van Bathurst 2017. Dat is in ieder geval nog iets.

Video: Alle crashes uit de 12 uur van Bathurst 2017

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter
  1. Ga ook gewoon geen samenvatting kijken maar gewoon de hele race op YouTube (zoeken op nismo.tv) Meer dan de moeite waard en ja eerst die 11,5 uur en daar a pas deel2 met de laatste 35 minutes, saai is het zeker niet 😉

Reageer op deze video

Helmcamera Jozef Newgarden Oval

Helmcamera Graham Rahal laat zien hoeveel G-krachten IndyCar-coureurs trekken

Ferrari Replica's

Spaanse politie sluit fabriek waar Ferrari Replica’s werden gemaakt