in

DB Junior is een 20K Aston Martin

De meeste kinderen zijn al blij met een nieuwe fiets of spelcomputer, en als je een hele coole papa bent dan koop je een kart of crossmotor voor je kind. Maar mocht jouw zoon of dochter alles al hebben dan kun je altijd nog voor een DB Junior kiezen, een volledig functionerende, op schaal nagemaakte Aston Martin, met benzinemotor voor kinderen vanaf 10 jaar.

De DB Junior is geïnspireerd op de legendarische Aston Martin DB modellen van de jaren ’60 en heeft een composiet carrosserie, een stevig chassis van staal, leer of vinyl stoelen, hout-omrand stuurwiel en hydraulische schijfremmen van Brembo. De DB Junio wordt aangedreven door een 110cc, viertakt benzinemotor met elektrische starter, gekoppeld aan een drietraps semi-automatische versnellingsbak. De topsnelheid is 74 km/h, maar kan gemakkelijk begrensd worden.

Binnenin beschikt de bestuurder over alle snufjes waar een echte automobilist ook over beschikt, lichten, richtingaanwijzers, toeter en een compleet dashboard. De prijs voor dit ultieme kinderspeeltje is 19.900 euro. Kopen kan hier.

Video – DB Junior is een 20K Aston Martin

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Lewis & Nico reageren op nieuwe regels

Lewis & Nico reageren op nieuwe regels

Top Gear - Bolivia Special

Top Gear Bolivia Special