in

De 15 snelste toerwagens @ Hillclimb Masters 2021

De FIA Hillclimb Masters brengt iedere twee jaar de winnaars van nationale kampioenschappen evenals de winnaars van de FIA-kampioenschappen samen voor één ultieme Hillclimb. Coureurs moeten racen met dezelfde auto die tijdens het seizoen gebruikt werd om een eerlijke competitie te garanderen.

Dit jaar werd de FIA Hillclimb Masters gehouden op de mythische Rampa da Falperra in Braga, Portugal. De raceauto’s werden onderverdeeld in vier categorieën, toerwagens met en zonder FIA Homologatie, en Prototypes/Single Seaters met en zonder FIA Homologatie.

In onderstaande video zien we de 15 snelste toerwagens tijdens Hillclimb Masters 2021, ongeacht de FIA Homologatie. Van volbloed GT3-auto’s tot speciaal getunede Hillclimb-monsters, de competitie was erg close en de top 3 werd gescheiden door slechts 0,2 seconde.

Video: De 15 snelste toerwagens @ Hillclimb Masters 2021

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Doug DeMuro neemt de Porsche Cayman GT4 RS onder de loep

Doug DeMuro neemt de Porsche Cayman GT4 RS onder de loep

Volkswagen Caddy Autobahn

Caddy 1.9 TDI laat 300 pk los op de Autobahn