in

De beroemde Audi S4 van Philipp Kaess is volledig afgebrand

De Audi S4 van YouTuber en tuner Philipp Kaess werd eerder deze maand volledig in as gelegd door een brand. Kaess en zijn ‘RS4 Limo’ waren beroemd in Duitsland, de auto verscheen in een aflevering van de populaire show GRIP en Audi’s officiële Facebook-pagina maakte zelfs melding van het incident.

De Duitser bouwde ongeveer 10 jaar aan zijn perfecte S4 en de Audi groeide uit tot een cult-auto in Europa. In zijn laatste levensfase pompte de sedan bijna 1.300 pk naar de wielen en haalde in slechts 16 seconden een snelheid van 300 km/h.

Heute meldt dat de Audi S4 tijdens een rit onverwachts in brand vloog en ondanks Kaess’ pogingen om het te blussen, was hij niet in staat om zijn auto redden. In onderstaande vlog zien we dat de Duitser zichtbaar aangedaan is door het verlies van zijn geliefde Audi.

De oorzaak van de brand is nog niet achterhaald, maar Kaess gelooft dat er een olielek is ontstaan dat ontstoken werd door de hitte van de uitlaat.

Via: Carscoops

Video: Audi S4 van Philipp Kaess is volledig afgebrand

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Toyota Supra GT300

Toyota Supra GT300 gespot tijdens test op Fuji Speedway

De vijf meest iconische Porsche 917 liveries

De vijf meest iconische Porsche 917 liveries