in

De beste inhaalacties van Max Verstappen in 2014

Wij volgen Max Verstappen op de voet sinds hij dit jaar de overstap heeft gemaakt van de karts naar de Formule-auto’s. Van zijn tests in de Formule Renault tot aan zijn verbluffende debuut in de Formule 3, je hebt het hier allemaal kunnen zien.

Toen Max nog in de karts reed kon je al zien dat de jongen een aangeboren talent heeft voor inhalen, net als zijn vader die de slogan ‘overtaking is an art’ kreeg op een spandoek van fans. Inmiddels is die vlag terug op het circuit, want zoon Max Verstappen laat ook moedige inhaalacties zien tot groot genoegen van de Britse commentatoren.

In onderstaande video zien we de beste inhaalacties van Max Verstappen in de Formule 3 Euro Series. Nog even ter herinnering, hij won dit jaar de meeste races in F3 en voor een team dat nog niet eerder gewonnen had in deze klasse. Hij zal ook de allerjongste Formule 1 debutant blijven aangezien je vanaf 2016 minimaal 18 jaar oud moet zijn om in de koningsklasse uit te komen.

Video: De beste inhaalacties van Max Verstappen in 2014

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Waar zat die tankdop ook alweer?

Waar zat die tankdop ook alweer?

Walter Röhrl neemt plaats in de Audi S1 EKS RX quattro

Walter Röhrl neemt plaats in de Audi S1 EKS RX quattro