in

De goedkoopste Fiat 500 Abarth in de U.S.

Tyler Hoover van Hoovies Garage heeft weer een nieuw pareltje aangeschaft. Een hot hatch van Italiaanse makelij, de Fiat 500 Abarth!

Zoals bekend koopt Tyler alleen de allergoedkoopste auto’s en voor deze 160 pk sterke Abarth uit 2013 heeft hij slechts 4.000 dollar betaald. Omgerekend is dat zo’n 3.650 euro, een koopje lijkt het want de goedkoopste Fiat 500 Abarth in Nederland kost 9.000 euro.

Uiteraard schuilt er een addertje onder het gras; er is namelijk een hond compleet los gegaan op het interieur en de airco werkt niet. Afgezien van dat, lijkt de technische staat van de auto voor de verandering niet eens zo slecht.

Normaal gesproken laat Tyler zijn auto’s opknappen door automonteur ‘The Wizzard’, om ze vervolgens alsnog met verlies te verkopen. Het zijn tenslotte ook niet de makkelijkste auto’s om te repareren. Maar met deze Fiat heeft Tyler een kans op winst, mits hij het interieur goedkoop kan laten opknappen en de ontbrekende velg vindt.

Video: De goedkoopste Fiat 500 Abarth in de U.S.

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Review van Colin McRae's 1997 Subaru Impreza WRC

Review van Colin McRae’s 1997 Subaru Impreza WRC

LobArt Mugen V8 op St. Agahta Hillclimb

Bloedsnelle run van LobArt Mugen V8 op St. Agahta Hillclimb