in

De GPS Feauture van GT6

Begin vorige maand kwamen met het bericht dat Gran Turismo 6 een GPS optie zou toevoegen aan het spel. Hiermee zou je zelf een route kunnen traceren om er vervolgens een parcours van te maken in GT6. Maar dat is niet de enige GPS optie.

Toyota en Denso hebben de GPS Visualizer ontwikkeld, hiermee kun je alle data van een auto bijhouden en via USB uploaden naar Gran Turismo 6 om als herhaling te zien in de game. Alles wordt tot in het kleinste detail bijgehouden, zoals de snelheid, toerental, stuurhoek en wanneer de bestuurder het rempedaal intrapt. Op deze manier ontstaan er legio aan mogelijkheden op het gebied van ‘drivers coaching’.

Waar coureurs normaal naar lijntjes en grafiekjes kijken kunnen ze nu een gedetailleerde herhaling bekijken van hun ronden en zien waar ze tijd verliezen. Op deze manier kunnen rondetijden nog verder geperfectioneerd worden, wat voor de beginnende coureur uitermate handig is.

Daarnaast kun je jouw rondje ook vergelijken met die van andere coureurs en is het in de toekomst mogelijk om in GT6 te racen tegen echte coureurs die de GPS Visualizer hebben gemonteerd in hun auto. ‘The Real Driving Simulation’ krijgt hiermee een geheel nieuwe betekenis.

Video: GPS Feature van GT6

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Hillclimb - Norma M20 met BMW 4.0 V8

Hillclimb – Norma M20 met BMW 4.0 V8

Dodge Charger is Donk Extreme

Dodge Charger is Donk Extreme