in

De IKONICK collectie is een ongelooflijke verzameling

Deze garage herbergt de ongelooflijke autocollectie van Barry Skolnick, bijna 100 auto’s uiteenlopend van de gloednieuwe Apollo IE en Senna GTR tot een trio van de Porsches, 918 Spyder, Carrera GT en 959, in Gulf-kleuren. YouTuber Shmee150 mocht een kijken nemen in de prachtige garage die gevestigd is in Miami.

De garage werd eind 2019 in gebruik genomen en bestaat uit meerdere ruimtes, waaronder één voor hypercars, één voor Ferrari’s, één voor Porsches en één voor Amerikaanse klassiekers. In de ruimte met hypercars zien we uiterst zeldzame machines, zoals een Ford GTX-1, Ferrari Enzo en een LaFerrari, een Maserati MC12 Corsa, Saleen S7, Novitec Torado, McLaren Senna en P1.

Naast de auto’s zijn er ook diverse kunstwerken te zien in de garage, waaronder een gouden alligator het midden van de hypercar hal. Natuurlijk heeft de garage ook zijn eigen werkplaats en een lounge gedeelte met pooltafel, want waarom zou je hier niet willen hangen met vrienden?

De IKONICK collectie doet zijn naam eer aan en we raden je aan om na het zien van onderstaande video ook een kijken te nemen op de bijbehorende Instagram-pagina. Hier valt je mond gewoon van open.

Video: IKONICK collectie

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Stuk metaal vliegt vanuit het niets door voorruit

Stuk metaal vliegt vanuit het niets door voorruit

BBS-velg maken

Zo maak je van een stalen velg een BBS-velg