in

De loods van TopRank staat vol met Nissan Skyline’s

Het Amerikaanse 1320Video bracht een bezoek aan TopRank Global in Japan en keek hun ogen uit in de loods die vol stond met Nissan Skyline’s en andere gewilde JDM’s.

Toprank Global is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de internationale handel in auto’s en zich richt op lokaliseren, kopen en verzenden van voertuigen voor klanten over de hele wereld. Men richt zich vooral op liefhebbers die op zoek zijn naar specifieke modellen, zoals de Nissan Skyline R34, Toyota Supra, Mazda RX-7 en andere modellen die in de rest van de wereld moeilijk te vinden zijn

Hun expertise op het gebied van de Japanse regelgeving, internationale verzending en douaneprocedures maakt TopRank Global een gewild bedrijf voor kopers die een voertuig uit Japan willen importeren. Het bedrijf maakt gebruik van de enorme veilingen, dealernetwerken en particuliere verkopers om de best mogelijke opties voor hun klanten te vinden. 

In deze video neemt “Masa” ons mee langs de enorme voorraad auto’s die TopRank Global in hun bezit heeft, wachtend op de export naar Europa, USA en Nieuw-Zeeland. De meeste auto’s zijn gekocht zonder dat de klant de auto in het echt gezien heeft. Klanten vertrouwen er dus op dat TopRank hun werk goed gedaan heeft en een schadevrije, roestvrije en perfect onderhouden auto heeft gevonden voor hun. Sommige auto’s zijn voor meer dan 200.000 dollar verkocht!

Het is werkelijk een genot om te zien wat TopRank allemaal op hun terrein heeft staan. Als je hier niet hebberig van wordt dan ben je geen autoliefhebber!

Video: De loods van TopRank staat vol met Nissan Skyline’s

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
BMW M5 Competition spint met 225 kmh op de snelweg

BMW M5 Competition spint met 225 km/h op de snelweg

BMW M3 Drift rondje om NYPD

BMW M3 gaat aso in NYC en drift rondjes om politie