in

De Motorsport Crashes van 2022 week 35

Als je niet de tijd hebt om de volledige, 23 minuten durende compilatie bekijken van Motorsport Crashes week 35, dan raden we je aan om door te spoelen naar 8:23 minuten.

Het moment van bovenstaande afbeelding speelde zich af op het circuit van Imola, waar de Italian GT Sprint neerstreek voor de derde ronde van het kampioenschap. Tijdens de tweede race ging het vreselijk mis met PierLuigi Alessandri in de #396 EF Racing Srl Porsche 991 GT3. Bij het naderen van Tamburello werd de Porsche van achteren geraakt door de #387 Pelling Racing Ferrari 488 Challenge van Jeremy Clarke, waardoor de Porsche op zijn dak belandde en vervolgens ondersteboven over het asfalt gleed, totdat hij het gras bereikte.

Daarna ging de Porsche maar liefst negen keer over de kop en werd de auto compleet vernietigd. PierLuigi verloor het bewustzijn tijdens de crash, maar kwam er uiteindelijk vanaf met een gebroken sleutelbeen en afgebroken tand.

Video: De Motorsport Crashes van 2022 week 35

  • Mr. Autostrada

    Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

De Motorsport Crashes van 2022 week 35

Reageer op deze video