in

De RaptorTRAX is het ideale vervoermiddel voor wintersporters

Ken Block demonstreerde vorige week al even de brute kracht van zijn supercharged 6.2-liter V8 Ford RaptorTRAX. Toen was al bekend dat er een langere video aan zat te komen waarin de RaptorTRAX zou demonstreren waarvoor hij echt bedoeld is, een vervoermiddel voor snowboarders.

In de video zien we hoe Ken Block twee professionele snowboarders, Zak Hale en Ethan Deiss, de berg op sleept en zich een weg door het poeder baant. Een stuk sneller, spectaculairder en leuker dan de stoeltjeslift.

Het schijnt dat de rupsaandrijving vrij gemakkelijk gemonteerd kan worden, alleen de rijhoogte moet aangepast worden. Heb je dit gedaan dan beschik je over RWD en AWD-modes, natuurlijk is AWD het beste voor in sneeuw. In de laadbak zijn twee Recaro stoeltjes gemonteerd voor de snowboarders met aan de zijkant een snowboardrek. Na een lange dag op piste kan de barbecue direct aangestoken worden want die zit vast aan de laadklep.

Video: De RaptorTRAX is voor wintersporters

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Zo klinkt de Honda F1 V6 Turbomotor

Zo klinkt de Honda F1 V6 Turbomotor

Twin Turbo Alfa Romeo 75 is uniek in de Driftsport

Twin Turbo Alfa Romeo 75 is uniek in de Driftsport