in

De snelste Nissan GT-R is van AMS Performance

We zagen deze Nissan GT-R AMS Alpha 12 eerder al een 0-300 record neerzetten met een tijd van 12.87 seconden. Destijds werd er een topsnelheid gehaald van 374 kilometer per uur maar daarmee is hij nog niet de snelste Nissan GT-R, het record staat namelijk op 375 km/h in 1 mijl met stilstaande start. Overigens neergezet door een Nissan GT-R AMS Omega.

Voor het Unlim 500+ evenement van DragTimes werd de AMS Alpha 12 wat aangepast en de naden werden afgeplakt voor een betere stroomlijning. Uit de zescilinder Twin Turbomotor wordt nu ruim 1700 pk gehaald, in combinatie met dat verschrikkelijk goede vierwielaandrijving systeem zorgt dit voor een ongekende acceleratie. Op de streep zien we een snelheid van 382 kilometer per uur op de klok staan, een nieuw record voor de Nissan GT-R! Bekijk de snelste Nissan GT-R ter wereld in de video hieronder.

Video: Snelste Nissan GT-R is van AMS Performance

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Porsche 911 50th anniversary edition

Porsche 911 50th anniversary edition

DRIVE - Chris Harris test Formula Ford Ecoboost

DRIVE – Chris Harris test Formula Ford Ecoboost