in

De SBH Royal Auto Gallery van Abu Dhabi

De kroonprins van Abu Dhabi, Sjeik Hamad bin Hamdan Al Nahya, heeft voor zijn supercars een mooie garage laten bouwen. De SBH Royal Auto Gallery bevat onder andere vier verschillende Veyron’s, de standaard Bugatti Veyron 16.4, de Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse WRE, Bugatti Veyron Super Sport WRE en de extreem zeldzame Veyron Pur Sang.

De garage is een stuk groter dan we in deze video van 4WheelsofLux te zien krijgen, maar in de Ferrari sectie zien we een Ferrari Enzo gezelschap krijgen van een Ferrari F40, Ferrari 599XX, Ferrari F50 en een Ferrari 599 GTB. Bovendien staat daarnaast een Maserati MC12 met aan zijn zijde een Mercedes-Benz CLK GTR Roadster.

De hoeveelheid auto’s die we te zien krijgen is te veel om op te noemen, bijna alle supercars die je kunt bedenken staan keurig gepoetst in de SBH Royal Auto GalleryWelke auto zou jij als daily drive kiezen?

Video: SBH Royal Auto Gallery Abu Dhabi

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Ferrari F430 Spider Off Road in Griekenland

Ferrari F430 Spider Off Road in Griekenland

In-Mongolië-doen-ze-niet-aan-ritsen

In Mongolië doen ze niet aan ritsen