in

Depth of Speed – British Mania

Als het gaat om de wereld van de Britse auto’s zijn we op een dieptepunt aanbeland voor de gemiddelde consument. Natuurlijk zijn er merken als Jaguar, Aston Martin, Bentley en Lotus, maar voor een auto onder de 50.000 euro hoef je niet bij ze aan te kloppen. Vroeger waren er nog merken als MG, Austin Healey en Rover, Britse auto’s voor Jan Modaal. Roger Gisseman’s liefde voor Britse auto’s gaat terug naar dat tijdperk en hij heeft zijn voorliefde voor deze Britse auto’s doorgegeven aan zijn zoon Rob. Zet je speakers aan, leun achterover en geniet van weer een nieuwe aflevering van Depth of Speed.

Depth of Speed is een serie van automotive video’s gemaakt door Josh Clason. In 2012 gingen Josh en zijn vrouw een jaar lang op road trip, van oost naar west en van noord naar zuid, op zoek naar die unieke automotive verhalen in Amerika. Depth of Speed vertelt iedere keer het verhaal van een bijzondere auto en hun eigenaar, voor buitenstaanders misschien apart maar voor autoliefhebbers is dit waar het om draait, de band tussen mens en machine.

Video: Depth of Speed – British Mania

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Formule 1 2013 - China Grand Prix Highlights

Formule 1 2013 – China Grand Prix Highlights

Ryan Tuerck’s 2JZ Scion FR-S

Ryan Tuerck’s 2JZ Scion FR-S