in

Deze 1.800 pk Toyota Supra is een 7 second car

Aangezien de lancering van de nieuwe Toyota Supra wederom vertraagd is, naar verwachting pas 2019, laten we nog maar eens zien waar een flink getunede Mk4 Supra toe in staat is.

Deze Toyota Supra van Real Street Performance won de kwart mijl dragrace competitie tijdens TX2K18 door constant laag in de 7 seconden te rijden. De manier waarop de Supra dit deed is echt indrukwekkend, nauwelijks wielspin en in een kaarsrechte lijn naar de finish met snelheden van 310 km/h.

Natuurlijk kun je dit soort tijden alleen halen door werkelijk de gehele aandrijflijn te verbouwen, zoals Brian O’Conner ooit zei daar is minstens $100.000 dollar ingestoken. Check de lijst met specificaties maar eens hieronder.
Supra Specs Real Street

Het doel van Real Street Performance is natuurlijk om in de 6 seconden te duiken, dan kunnen ze zich meten met de snelste GT-R’s op aarde. Daarom wordt de 83mm turbo binnenkort vervangen door een exemplaar van 94mm voor nog meer pk’s. Voor zover wij weten is dit de snelste Toyota Supra met een standaard chassis.

Video: 1.800 pk Toyota Supra is een 7 second car

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Dashcam-compilatie Nederland

Dashcam-compilatie van de Nederlandse wegen #10

BMW-bestuurder-heeft-lak-aan-wielklem

BMW-bestuurder heeft lak aan wielklem