in

Deze Audi 80 Cabrio is vuurspuwende klassieker

In de video’s van Auditography zien we de nieuwste Audi-modellen prachtig in beeld gebracht worden. Maar nu is het een klassieke Audi die de aandacht trekt, een 80 Cabrio in werkelijke uitmuntende staat!

De eigenaar heeft zijn hart en ziel gestoken in deze Audi 80 uit 1997. De aandacht voor detail is enorm, met een aantal prachtige upgrades. Zo staat de cabriolet op 18-inch eta beta turbo-velgen, Koni-schokdempers en zien we in het interieur twee schitterende RS2-stoelen.

Onder de motorkap ligt een 1.8-liter, 20V turbomotor die staat te glimmen alsof het een museumstuk is. De eigenaar is lasser en heeft zelf het spruitstuk en uitlaatsysteem gemaakt. Verder zijn er nieuwe injectoren geplaatst, een nieuwe brandstofpomp en een andere intercooler. Het vermogen van de viercilinder komt door deze aanpassing uit op 260 pk.

Je kunt je hieronder aan de Audi 80 Cabrio vergapen, die vlammen spuugt als de toerenbegrenzer aangetikt wordt.

Video: Audi 80 Cabrio

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

750 pk C63 AMG Black Series vs 700 pk BMW F80 M3

750 pk C63 AMG Black Series vs 700 pk BMW F80 M3

Aston Martin Vantage V12 GT3

Aston Martin V12 Vantage GT3 was een van de beste klinkende raceauto’s ooit