in

Deze Ferrari F8 gaat een zwaar leven tegemoet

YouTuber WhistlinDiesel heeft een Ferrari F8 Tributo gekocht met slechts 3.000 mijl op de teller. Kostte een slordige $400.000, maar dat geld zal ruimschoots terugverdiend worden door verschillende video’s waarin de Ferrari afgetrapt wordt. Mits hij niet aangeklaagd wordt.

De fabrikant uit Maranello staat erom bekend dat ze klanten voor de rechter slepen. Zo werd in het verleden Deadmau5 aangeklaagd voor een wrap met daarop ‘Purrari’ en mocht Phillip Plein zijn kleding niet promoten met een Ferrari op de achtegrond omdat ‘de levensstijl totaal niet strookt met de perceptie van het merk’.

Zal Ferrari moeite hebben met de manier waarop WhistlinDiesel met zijn F8 Tributo omgaat? Waarschijnlijk wel, maar Ferrari kan niet bepalen hoe eigenaren hun auto behandelen. Zolang WD niet aan het logo, de naam of het merkrecht komt gaat de F8 Tributo gewoon een zwaar leven tegemoet. Te beginnen met deze eerste reeks stunts.

Video: Deze Ferrari F8 gaat een zwaar leven tegemoet

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

De voordelen van een elektrische auto leasen!

Aston Martin Valkyrie in full naked carbon

Aston Martin Valkyrie in full naked carbon