in

Deze Honda Jazz heeft zo gigantisch veel geluk

In een tijdsbestek van enkele seconden wist deze Honda Jazz bestuurder drie keer een ongeluk met een andere weggebruiker te voorkomen. Nu zul je misschien denken, dat doet hij goed, maar het was zijn eigen stomme schuld dat hij in deze situatie terecht kwam.

Gefilmd via de dashcam van een collega automobilist, zien we hoe de Honda Jazz bestuurder een van de domste inhaalmanoeuvres plaatst die er maar zijn, blind een vrachtwagen passeren tegen het verkeer in. Nog voordat hij naast de vrachtwagen zit moet hij al uitwijken om aan een frontale botsing met een motorrijder te ontsnappen, om vervolgens weer direct uit te moeten wijken voor een tegemoetkomende pick-up. Daarna is het echter over met zijn snelle reactievermogen want de Honda spint en glijdt de berm in, waarbij hij een frontale botsing met een tweede pick-up nog net weet te missen.

Als deze gast negen levens had is hij er nu drie kwijt, wat een geluk!

Video: Honda Jazz heeft veel geluk

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Jay Leno's Garage - Mercedes-Benz 300 SEL 6.3

Jay Leno’s Garage – Mercedes-Benz 300 SEL 6.3

Onboard een 800 pk Toyota GT86 driftend op een bergweg

Onboard een 800 pk Toyota GT86 driftend op een bergweg