in

Deze man bezit alle drie hybride hypercars

Ik denk dat we allemaal enorm jaloers zijn op Paul Bailey, hij is een van de eerste verzamelaars die alle drie de hybride hypercars bezit. In deze video zien we hoe Bailey zijn 918 Spyder en LaFerrari ophaalt met zijn P1.

Bailey nam de McLaren P1 vorig jaar in ontvangst en was pas de tweede klant die de hypercar kreeg geleverd van McLaren. Begin januari haalde hij zijn Rosso Fiorano LaFerrari op bij de Ferrari dealer in Nottingham. Eenmaal in ontvangst genomen overhandigde hij de sleutels van de LaFerrari aan zijn vrouw waarna ze samen naar Cambridge’s Porsche reden om een witte Porsche 918 Spyder op te halen.

De video duurt bijna 20 minuten en Bailey praat uitgebreid over het in ontvangst nemen van zijn hybride hypercars en de aangepaste opties die hij heeft gekozen voor zowel de Porsche 918 als de LaFerrari. Absoluut het bekijken waard!

Video: Deze man bezit alle drie hybride hypercars

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

McLaren P1 GTR ontmoet de iconische McLaren F1 GTR

McLaren P1 GTR ontmoet de iconische McLaren F1 GTR

De Mercedes G500 4x4² is Badass!

De Mercedes G500 4×4² is Badass!