in

Deze man heeft 45 klassieke BMW’s verzameld

Sommige mensen zijn zo enorm fan van een merk dat ze hun leven toewijden aan het verzamelen van auto’s van één fabrikant. De Ferrari collectie van Phil Bachman behoort tot een van de mooiste collecties ter wereld maar de BMW collectie van deze anonieme verzamelaar is ook schitterend.

Op zijn zeventiende raakte de ‘Collector’ dakloos, maar inmiddels heeft hij loods vol klassieke BMW’s vanaf 1960 tot 1988. De ‘American Dream’ bestaat! Zijn collectie bestaat uit 45 BMW’s, waaronder de super-zeldzame 700 RS waarvan er slechts twee van zijn gemaakt.

De ‘Collector’ uit Zuid-Californië verzamelt niet voor roem of bekendheid; hij wil niet herkenbaar in beeld gebracht worden of bij naam genoemd worden. Zijn collectie is gebouwd op een diepe liefde voor klassieke BMW’s en dat heeft BMW prachtig vastgelegd in onderstaande korte film.

Video: Deze man heeft 45 BMW’s verzameld

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Dit is de Novitec Ferrari California T

Dit is de Novitec Ferrari California T

Formule 1 keert in 2014 terug naar Oostenrijk

F1 Battle – Jos Verstappen sluit aan bij de top 3 in Oostenrijk