in

Deze prachtige garage is exact wat een LaFerrari Aperta verdient

We hebben jullie de afgelopen jaren een aantal prachtige collecties laten zien, maar het valt ons op dat die prachtige auto’s vaak in steriele garages en lelijke loodsen staan. Dat heeft de eigenaar van deze LaFerrari Aperta toch beter voor elkaar, zijn collectie staat in een prachtige garage dat iets wegheeft van een oud landhuis.

De LaFerrari Aperta is met 209 exemplaren bijzonder exclusief maar hij bevindt zich in goed gezelschap van een 288 GTO, F40 en een Enzo. De eigenaar wilde niets minder dan het beste voor zijn collectie en liet een unieke garage van 790 m² bouwen. Het duurde drie jaar om het gebouw af te ronden dat binnenin rijkelijk voorzien is van hout en meer dan honderd sculpturen bevat die de geschiedenis van de auto-industrie weergeven

Een van de unieke eigenschappen van deze garage is een draaiend plateau, uiteraard in een houten vloer, waarop het belangrijkste voertuig in de collectie staat. Wat in dit geval uiteraard de LaFerrari Aperta is.

Video: Prachtige garage voor LaFerrari Aperta

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Renault Zoe Sport Concept

De Renault Zoe e-Sport Concept heeft 460 pk

Wrong36

BMW E36 330 Diesel Driftauto