in

Deze Russen komen in actie tegen verkeershufters

“Stop a Douchebag” – is een Russische jeugdbeweging die in actie komt tegen verkeershufters. Chauffeurs die bijvoorbeeld gebruik maken van voetpaden worden door de groep tegengehouden en verzocht om om te draaien. De reacties van de bestuurders variëren van rustige acceptatie tot ernstige woede, voornamelijk bij vrouwen!

De groep heeft een populair YouTube-kanaal maar omdat alles in het Russisch is zijn de video’s voor ons nauwelijks te volgen, nu is er echter iemand die de video’s ondertiteld in het Engels! In deze clip zien we hoe de groep een voetpad blokkeert dat veelvuldig wordt gebruikt door automobilisten om af te snijden. De bestuurders worden gevraagd terug te keren, doen ze dat niet dan krijgen ze een grote sticker op de voorruit die niet zo makkelijk te verwijderen is.

Deze gasten hebben behoorlijk wat lef, we weten inmiddels allemaal hoe gevaarlijk het verkeer in Rusland is en echt begripvol zijn de meeste bestuurders niet.

Video: Russen komen in actie tegen verkeershufters

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Sneeuwdriften met een Panda 4x4

Sneeuwdriften met een Panda 4×4

BMW 1-Serie Coupe met E92 V8

BMW 1-Serie Coupe met E92 V8