in

Deze Subaru Legacy GT-B is een heerlijke winterbeater

Vorige week zagen we een compilatievideo van Audi Quattro’s in de sneeuw, maar er zijn natuurlijk meer auto’s waarmee je los kunt gaan in de winter, zoals deze Subaru Legacy GT-B.

De GT-B is een sportievere versie van de Legacy, voorzien van Bilstein ophanging, grotere remmen, grotere anti-roll bars en een 280 pk sterke EJ20R twin turbo motor. De Legacy GT-B werd alleen in Japan geleverd maar dit exemplaar heeft zijn weg gevonden naar Canada, waarna eigenaar Brent de Subaru wat gepersonaliseerd heeft.

Brent is een fervent skiër en gebruikt zijn Subaru om de pistes op te zoeken, vandaar de skibox op het dak. Maar Brent is ook een autoliefhebber dus als er een dik pak sneeuw ligt kan hij het niet laten om met de Legacy over die prachtige plattelandswegen te driften.

Gelukkig voor ons is Brent ook parttime videomaker en maakt hij regelmatig video’s voor zijn YouTube-kanaal, waarvan je er hieronder twee ziet.

Video: Subaru Legacy GT-B

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

F1 Halo Test

Zo werden de Halo en Aeroscreen getest

BMW M3 Competition Pack vs BMW M4 GTS

BMW M3 Competition Pack vs BMW M4 GTS