in

Deze taxichauffeur lapt alle verkeersregels aan z’n laars

Een van de bestuurders van de Highway-video’s is zogenaamd parttime taxichauffeur. In deze video zien we hoe ‘Peter’ met een Volkswagen Passat door de straten van Stockholm vliegt en daarbij alle verkeersregels aan zijn laars lapt.

Natuurlijk kwam Taxi Stockholm met een statement naar buiten. “Taxi Stockholm neemt afstand van de clip. De persoon die het account heeft waar de filmclip wordt getoond, behoort niet tot onze werknemers of eigenaren en de auto die hij bestuurt, heeft ook geen verbinding met Taxi Stockholm. Dit is volledig gedaan zonder onze toestemming.”

Het kan natuurlijk goed dat de heren van Highway simpelweg wat stickers op een VW Passat hebben geplakt en doen alsof ze taxichauffeur zijn. In de tweede video, van SVT News, beweert de bestuurder in een interview dat het wel degelijk echt is.

Video: Taxichauffeur lapt alle verkeersregels aan z’n laars

SVT News

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

De goedkoopste BMW 760Li in de U.S.

De goedkoopste BMW 760Li in de U.S.

Nissan Skyline R34 GT-R Crash

Nissan Skyline R34 gaat plat op de dragstrip