in

Deze Toyota Camry is na 415.000 km nog in perfecte conditie

De Toyota Camry is zeker niet de spannendste en de mooiste auto, maar wereldwijd is het een van de best verkopende modellen. In Nederland heeft de Camry nooit echt voeten aan de grond gekregen, maar desondanks rijdt Jac Naus al jaren naar tevredenheid in zijn Japanner. Niet zo gek ook, want na 415.000 kilometer is de Camry nog in perfectie conditie.

Jac is de derde eigenaar van de 2002 Toyota Camry en bezit hem sinds 2009. De vorige eigenaar heeft er een LPG-installatie laten inbouwen en ondanks deze switch qua brandstof loopt de motor nog als een zonnetje. De koets van de Toyota is overal nog hard en er is nauwelijks olie aan de onderkant van de motor te vinden.

De huidige eigenaar heeft niet op onderhoud bespaard en dat werpt natuurlijk zijn vruchten af, maar daarnaast is het algemeen bekend dat Japanners betrouwbaar zijn. Niet voor niets bleek uit het meest recente onderzoek van de Consumentenbond naar automankementen dat vijf betrouwbaarste merken uit Japan komen.

Video: Toyota Camry is na 415.000 km in perfecte conditie

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Mercedes-AMG Project One

Mercedes-AMG Project One rijdend gespot in Amerika

Ferrari-F2003-GA-verpulvert-baanrecord-Road-Atlanta

Ferrari F2003-GA verpulvert baanrecord Road Atlanta