in

Deze vader laat kinderen over zijn Lexus LFA lopen

Afgelopen weekend kwamen we op social media een video tegen van een jongentje die over het dak van een Lexus LFA liep. Diep geschokt door deze beelden besloten we op onderzoek te gaan en wat blijkt, het was niet de eerste keer dat dit gebeurde!

Iedere ouder heeft een andere manier van opvoeden, maar dit is niet iets wat je moet goedkeuren in onze ogen. Toch denkt deze vader daar anders over en laat zijn kinderen vrijuit over zijn 900.000 dollar kostende Lexus LFA lopen, springen en glijden. Dat heeft de man eerder al een voorruit gekost á $12.000, maar ach als je meerdere supercars hebt is geld geen probleem.

De kinderen, een jongen en meisje, schijnen overigens wel te weten dat ze dit alleen op de auto’s van papa mogen doen en dat dit geen gebruikelijk gedrag is bij andermans auto’s. Gelukkig maar!

De Lexus LFA staat vooral bekend om zijn atmosferische 4,8-liter V10-motor. Met een vermogen van 560 pk en 480 Nm is hij naar huidige maatstaven niet enorm krachtig, maar het geluid van de tiencilinder maakt alles goed. Daar kan geen 1.000 pk turbocharged hybride-aandrijflijn tegenop.

Video: Deze vader laat kinderen over zijn Lexus LFA lopen

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Gestolen Mercedes binnen no time ingeboxt

Gestolen Mercedes binnen no time ingeboxt

Ferrari 296 GTB bereidt zich voor op Nürburgring lap

Ferrari 296 GTB bereidt zich voor op Nürburgring lap