in

Deze vrouw kan niet met haar BMW X3 overweg

Het is weer eens zover, wederom een vrouw die haar rijbewijs bij een vol boekje spaarzegels heeft gekregen. We hebben een hoop slechte en ongecoördineerde bestuursters gezien, maar ze blijven ons iedere keer verbazen. We willen niet zeggen dat alle vrouwen slecht kunnen parkeren, maar dit is niet de eerste vrouw die moeite heeft om een parkeerplaats te verlaten.

Deze video is afkomstig uit Calgary, Canada, en de vrouw achter het stuur van deze BMW X3 heeft meer dan vier minuten nodig om van een rustige parkeerplaats te manoeuvreren. Ze heeft werkelijk geen enkel gevoel voor afstand tussen haar BMW X3 en de andere geparkeerde auto’s en ze voert de meest onlogische manoeuvres uit.

In het begin rijdt ze achteruit tegen een rode Mazda3 aan, niet dat ze even stopt om te kijken of er schade is, nee na vier helse minuten op de parkeerplaats rijdt ze gewoon weg zonder iets te zeggen.

Video: Vrouw kan niet met BMW X3 overweg

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Zo maak je een burnout met de Toyota Prius

Zo maak je een burnout met de Toyota Prius

Trio Test: Challenger Hellcat vs Camaro Z28 vs Mustang GT

Trio Test: Challenger Hellcat vs Camaro Z28 vs Mustang GT